Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Bakan Yanık’tan İlk Yatırım Kırıkkale’ye

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına atanan Derya Yanık, bakanlık görevinde ilk yatırım kararlarından birini Kırıkkale için verdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına atanan Derya Yanık, bakanlık görevinde ilk yatırım kararlarından birini Kırıkkale için verdi.

100 KİŞİ KAPASİTELİ HUZUREVİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına atanan Derya Yanık, bakanlık görevinde ilk yatırım kararlarından birini Kırıkkale için verdi. 12 dönümlük alan içerisine yapılması planlanan Huzurevi için bayramdan sonra ihaleye çıkılacağı bildirildi. Bakan Yanık’ın ilk yatırım kararlarından birini Kırıkkale için vermesi şehirde memnuniyetle karşılanırken, sosyal medya hesaplarından teşekkür paylaşımları yapıldı.

Bakan Yanık’tan İlk Yatırım Kırıkkale’ye - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri8 MİLYON TL ÖDENEK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına atanan Derya Yanık, bakanlık görevini devraldıktan hemen sonra ayağının tozuyla Kırıkkale’ye yatırım kararı aldı. Yahşihan ilçe sınırları içerisinde yapılması planlanan Huzurevi için 8 Milyon TL ödenek çıkarılırken Bakan Yanık’ın ilk yatırım kararlarından birini Kırıkkale için alması şehirde memnuniyetle karşılandı. 100 kişi kapasiteli olacak huzurevinin Yahşihan İlçesinde 12 dönümlük arazi üzerine kurulacağı öğrenildi. Kırıkkale için önemli eksikliklerden birisi olarak görülen huzurevi için ilk etapta sağlanan 8 Milyon TL’lik ödenek ile kısa zamanda inşaat ihalesine çıkılacağı edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Bakan Yanık’tan İlk Yatırım Kırıkkale’ye - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriBİRLİK VE BERABERLİĞİN MEYVESİ

Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan huzurevi için sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’a teşekkür ederken Kırıkkale siyasetinde son zamanlarda yaşanan birlik ve beraberliğin meyvesini vermesi kamuoyunda da memnuniyetle karşılandı. Huzurevi yapımı için uzun zamandır konuyu takip ettiklerini ifade eden Milletvekili Ramazan Can, İl Başkanı ve Belediye Başkanı, Vali ve İl Genel Meclis Başkanı ile yakaladıkları uyum sayesinde Ankara’da güçlü olduklarını ifade etti. Can, Kırıkkale için el birliği ile yatırımların takipçisi olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

UYUM İÇİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yapılacak huzur evi ile Kırıkkale’de önemli bir eksikliğin giderildiğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, Milletvekili, Belediye Başkanı, Vali, İl Genel Meclis Başkanı ve bütün teşkilat kademeleriyle Kırıkkale uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi. Kaplan, “Kırıkkale’ye verdiği yatırım desteği için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık’a, Bakan Yardımcılarımıza ve Milletvekillimize teşekkür ediyoruz. Sayın Bakanımızın ilk yatırım kararlarından birini Kırıkkale’ye vermiş olması bizim içinde büyük bir anlam taşımaktadır. Bir kez daha kıymetli bakanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x