Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Çelebi

Arazi Kavgası Muhtarın Oğlu Öldürüldü

Çelebi Yukarışıh Köyü’nde bir cinayet vakası yaşandı. İddialara göre; köy muhtarı İsmail Tapu, M.U. isimli şahsın hazine arazisini izinsiz kullandığı iddiasıyla ilgili makama şikâyette bulundu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çelebi Yukarışıh Köyü’nde bir cinayet vakası yaşandı. İddialara göre; köy muhtarı İsmail Tapu, M.U. isimli şahsın hazine arazisini izinsiz kullandığı iddiasıyla ilgili makama şikâyette bulundu.

Arazi Kavgası Muhtarın Oğlu Öldürüldü
Şikâyet sonrasında M.U., köy muhtarı İsmail Tapu’yla tartışma yaşadı. Olayı duyan muhtarın oğulları M.T. (15) ile Y.T. (20) M.U.’nun evine giderek tartışmaya dahil oldu. M.U. ise pompalı tüfekle muhtarın iki oğlunu da vurarak ağır yaraladı.112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bacağından yaralanan Y.T. ile karnından yaralanan M.T. ambulansla hastaneye kaldırıldı. 15 yaşındaki M.T., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 20 yaşındaki Y.T.’nin ise hastanede tedavisi sürüyor. Olaya ilişkin başlatılan soruşturmada M.U. jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x