Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2018 Milletvekilliği SeçimleriGündemKırıkkaleManşetSiyaset

Ak Parti’de temayül heyecanı

24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan 27'nci dönem milletvekilliği aday adaylığı başvuru süreci sonrasında, gözler aday adayları için yapılacak olan temayüle çevrildi. Ak Parti Kırıkkale teşkilatına mensup 710 üye 57 aday adayı için kanaatlerini bildirecek.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan 27’nci dönem milletvekilliği aday adaylığı başvuru süreci sonrasında, gözler aday adayları için yapılacak olan temayüle çevrildi. Ak Parti Kırıkkale teşkilatına mensup 710 üye 57 aday adayı için kanaatlerini bildirecek.

İLGİYE TEŞEKKÜR

Ak Parti’de aday adaylığı başvuru sürecinin sona ermesinin ardından, Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen bir değerlendirme yaptı. Başkan Dağdelen değerlendirmesinde; “Çok değerli Kırıkkaleli hemşehrilerim, AK Parti’de 24 Nisan’da başlayan aday adaylığı süreci 02.05.2018 sona ermiş bulunmaktadır. Bu süreçte Partimize yoğun başvuru gelmiştir.  Kırıkkale’de Ak Partimize toplamda 57 müracaat söz konusu oldu. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de AK Parti’ye milletvekilliği aday adaylığı için yapılan başvuruların ulaştığı sayı, milletimizin ve Kırıkkaleli hemşehrilerimizin Partimize olan teveccühünün ve güveninin bir göstergesidir. Aday adaylarımızın partimize göstermiş oldukları ilgiye ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

710 TEŞKİLAT MENSUBU OY KULLANACAK

İl Başkanı Nuh Dağdelen “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çıktığımız bu kutlu yolda, her şey Türkiye için diyor, Kırıkkale’miz ve Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Ak Parti Kırıkkale Milletvekili  Aday Adayları için temayül yoklaması,  5 Mayıs 2018 Cumartesi günü (Bugün)saat 10.00 – 16.00 arasında, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek. Cumartesi yapılacak olan temayül yoklamasında 710 teşkilat mensubu, aday adaylarımız hakkında kanaatlerini bildirecekler.

İŞTE AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI

Abdullah Öztürk, Ahmet Baykal, Ahmet Yurtoğlu, Ali Türker, Aygün Gençay, Ayhan Yılmaz, Bayram Salim Bozdemir, Bekir Akdeniz, Cebrail Veske, Cevriye Gözüyukarı, Cihat Burhan Yıldırım, Dr. Sema Demir, Emin Yıldırım, Engin Pehlivanlı, Erdal Doluca, Erhal Erdal, Ertan Taşkın, Ertuğrul Karakaya, Esra Yılmaz Aksoy, Fahrettin Göker, Fatih Yiğit, Fatma Kaplan, Halis Biçer, Handan Banu Öztürk, Harun Güleç, Haydar Albayrak, Hüseyin Yılmaz, İkbal Gürpınar, İrem Nur Özer, Kubilay Sürmeli, M. Emin Avundukluoğlu, M. Emin Erkoç, Mehmet Demir, Mehmet Güloğlu, Mehmet Ünver, Mehmet Yılmazer, Murat Kaplan, Mustafa Arslan, Mustafa Elitok, Mustafa Özbayrak, Mürsel Akçay, Nazife Zerenay, Orhan Aytekin, Orhan Kılıç, Özkan Öcal, Ramazan Can, Regaip Kurtoğlu, Resul Doluca, Satılmış Aksun, Sedat Aktan, Sibel Tuncer, Sinan Kaplan, Şerafettin Atalay, Turan Kıratlı, Veli Korkmaz, Yakup Utku, Yusuf Guni,

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x