Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
SiyasetYahşihanYaşam

AK Parti Yahşihan İlçe Teşkilatı İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor

AK Parti Yahşihan İlçe Başkanlığı tarafından, ilçede bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Yahşihan İlçe Başkanlığı tarafından, ilçede bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor.

AK PARTİ YAHŞİHAN TEŞKİLATI YARDIMA KOŞUYOR

Koronavirüs dolayı ihtiyaç sahibi ailelere AK Parti Yahşihan İlçe Başkanı Mustafa Alan ve Yönetim Kurulu Üyeleri yardım yapıyor. Yardımlar kapsamında İlçede bulunan ihtiyaç sahiplerine 220 adet erzak fişi, 220 erzak kolisi, 12 bin 380 adet ekmek dağıtımı, bin 250 adet koruyucu maske ve 70 adet koruyucu siperlik dağıtımı yapıldı.

GIDA VE MASKE DAĞITIMI YAPILIYOR

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Yahşihan İlçe Başkanı Mustafa Alan, ” Koronavirüs dolayı ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıyoruz. yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ilçe genelinde 220 adet erzak fişi, 220 erzak kolisi, , 12 bin 380 adet ekmek dağıtımı, bin 250 adet koruyucu maske ve 70 adet koruyucu siperlik dağıtımı yaptık. İnşallah ilçemiz bulunan ihtiyaç sahi tüm vatandaşlarımıza gıda yardımında bulunacağız ve ilçemiz geneli maske ve sperlik dağıtmaya devam edeceğiz” diye Konuştu.

YARDIMLARDAN DOLAYI VATANDAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Vatandaşlar ise Ak Parti İlçe Başkanlığının yaptığı çalışmalardan duydukları memnuniyeti i dile getirerek. AK Parti Yahşihan İlçe Başkanı Mustafa Alan ve yönetim kurulu üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Hikmet koçak
Hikmet koçak
9 Mayıs 2021 10:54

İyi günler dilerim duyuyorum yardım dağıttıňızı ama gerçek ihtiyaç sahiplerne gitmiyor mesala ben hem siroz hem böbrek yetmezliği olan bir hastayım vermiiş olduğunuz yardımlardan bende yararlanmak istiyorum eğer bana ulaşmak isterseniz telefonumu bırakabilirim 5360167466

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x