Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSon Dakika

Ailesine İhanetin Bedelini Ödedi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ailesine İhanetin Bedelini Ödedi
Cezaevinde bulunan ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı’ının yeğeni Adem Çakıcı(32), İstanbul’da bir otelin restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı.
Türkiye’nin değişik yerlerinde amcasının ismini daha evvel Antalya’da kullanmıştı.Yattığı hapishanelerde soyadından dolayı hep hürmet gördü.
Bolu’dan amcası tarafından uzaklaştırıldı.Amcası ameliyat olduğunda hastaneye geldiği zaman kendisine son bir şans vermiştir.Keskin T Tipi’ne gelince, amcası kendisini ziyaretine yazmıştı; bir süre sonra da amcası tarafından uzaklaştırıldı.Tekrar amcası Alaattin Çakıcı’nın ismini kullanarak Türkiye’nin değişik yerlerinde Alaattin Çakıcı’nın ismini yakışmayacak şekilde kullanmaktaydı.
Bu nedenler tüm çevre tarafından bilinmekteydi.Amcasını sevenler tarafından vurulmuş tetiği çeken, vurulan silahla yakın zamanda emniyete gelip teslim olacaktır.
Bu açıklama Alaattin Çakıcı’yı sevenleri tarafından basın açıklaması olarak yapılmıştır.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x