Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

ADSM’de Hizmetler Aksamıyor

Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı Dairesi Başkanı Doç. Dr. Emre Korkut beraberindeki heyet ile birlikte Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizi ve İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek çeşitli konularda bilgiler aldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı Dairesi Başkanı Doç. Dr. Emre Korkut beraberindeki heyet ile birlikte Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizi ve İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek çeşitli konularda bilgiler aldı

BİLGİLER ALDI

Ağız ve diş sağlığı hizmet kalitesinin artırılması, etkin ve verimli çalışmaların yürütülmesi ile koruyucu ve tedavi edici ağız ve diş sağlığı hizmet planlaması amacıyla yerinde değerlendirmeler yapmak amacıyla Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizi ziyaret eden Ağız ve Diş Sağlığı Dairesi Başkanı Doç. Dr. Emre Korkut ve beraberindeki heyet, binanın fiziki durumu, işleyişi, merkezde verilen hizmetler ile doktor kapasitesi hakkında incelemelerde bulunarak ADSM Başhekimi Dt. Abdullah Üçer’den 2021 yılı plan ve programları hakkında bilgiler aldı.

HEYETE TEŞEKKÜR ETTİ

Ağız ve Diş Sağlığı Dairesi Başkanı Doç. Dr. Emre Korkut ile beraberindeki heyet daha sonra İl Sağlık Müdürünü ziyaret ederek İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş ve müdürlüğümüz yöneticileri ile ADSM idarecileriyle bir süre değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantı sonrasında açıklama yapan Ağız ve Diş Sağlığı Dairesi Başkanı Doç. Dr. Emre Korkut; pandemi öncesinde olduğu gibi pandemi süresi ve sonrasında hizmetlerin aksamaması adına yerinde değerlendirme yaptıklarını, işleyişlerin durumu hakkında bilgi almak için ziyarette bulunduklarını ifade etti. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş; daire başkanlığının verimli çalışmalar yaptığını söyleyerek ziyaretleri nedeniyle başta Ağız ve Diş Sağlığı Dairesi Başkanı Doç. Dr. Emre Korkut olmak üzere tüm heyete teşekkür etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x