Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Abdullah Peköz MYK Aday

Milliyetçi Hareket Partisi’nin tanınmış siyasetçilerinden Avukat Abdullah Peköz, 18 Mart’ta yapılacak MHP Büyük Kurultayı’nda Merkez Yürütme Kurulu üyeliğine adaylık müracaatında bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi’nin tanınmış siyasetçilerinden Avukat Abdullah Pekgöz, 18 Mart’ta yapılacak MHP Büyük Kurultayı’nda Merkez Yürütme Kurulu üyeliğine adaylık müracaatında bulundu.

VARGÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM

Milliyetçi Hareket Partisi 18 Mart’ta gerçekleşecek Büyük Olağan Kurultay’a hazırlanıyor. Devlet Bahçeli’nin yeniden aday olarak gireceği kongere de gözler merkez yürütme kurulunda olacak. MHP’nin renkli siması Avukat Abdullah Peköz’de MYK’ya adaylık başvurusunda bulundu. 2007 seçimlerinde MHP’den milletvekili aday adayı olan Pekgöz, partisinden 2015’de milletvekili adayı, 2019’da belediye başkan aday adayı oldu. Peköz 4 yıl da il başkan yardımcılığı görevinde bulundu. Pekgöz, başvuru dilekçesinde; Genel Başkan Devlet Bahçeli ve genel merkezin vereceği her türlü görevi layıkı ile yerine getirmek için var gücü ile çalışacağını ifade etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x