Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

2021 Yılının İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Kırıkkale Belediyesi Meclisi Ocak ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Başkanlığında gerçekleştirildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

OYLANMASI İLE BAŞLANDI
Belediye  Meclisi Belediye meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Başkanlığında koronavirüs tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe kuralıyla gerçekleştirildi. Meclis üyeleri ile birlikte, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim müdürleri katılı ile gerçekleştirilen meclis toplantısı gündem maddeleri arasında yer alan bir önceki aya ait meclis karar özetlerinin okunup oylanması ile başlandı.

DENETİM KURULUNA SEÇİLDİ
Gündem maddesi arasında yer alan komisyondan gelen komisyon raporlarının görüşülmesi, imar plan tadilatlarının görüşülmesi, imar tadilat taleplerinin komisyona havalesi, denetim komisyonuna gizli oy ile üye belirlenmesi, gerçekleştirildi. Yapılan oylama ile Denetim Kuruluna gizli oyla Mehmet Emin Erkoç, Yusuf Baran, Emrah Doğan, Levent Uslu, Murat Tanır  Denetim Kuruluna seçildi. Divan başkanlığına verilen önergeler ile son buldu.

HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM
Belediye Başkanım Mehmet Saygılı Meclis toplantısının ardından yaptığı konuşmada, ‘’ 2021 yılının ilk meclis toplantısı hayırlara vesile olsun. İnşallah çalışmalarımız aralıksız şekilde devam ediyor. Alınan kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum’ diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x